A George F. Hemingway magyar származású amerikai üzletember által jegyzett Hemingway Group egyik leányvállalata lett a Budapest Honvéd FC új tulajdonosa. A csapat közleménye szerint a Hemingway Group megvásárolta a Honvéd FC 80%-os tulajdonrészét. A korábbi tulajdonosok közül Kiss Zsolt továbbra is a csapattal maradt 20%-os részesedéssel.

Gács Pál, a Budapest Honvéd FC új ügyvezető igazgatója örömmel veszi a kihívást: „A nehézségek komolyak, de a feladat teljesítése esetén a jutalom is komoly lesz. Kevés olyan feladatot kap az ember amely a munka mellett sok embernek örömet is hoz. Ez egy ilyen kihívás. Nagy lelkesedéssel kezdjük a munkát. Kérjük a szurkolók segítségét is. Reméljük az önkormányzatok továbbra is segítőkészek lesznek. Ők különösen az utánpótlás fejlesztésében érdekeltek.”

A nagy feladatok nem riasztják el a Hemingway Group elnökét sem. „Stadion rekonstrukció, csapatépítés, utánpótlás képzés, a szurkolókkal való közelebbi együttműködés mind óriási jelentőséggel bíró tervek. Egy-két év biztos ezeknek a megalapozásával telik el. De nincsenek lehetetlen dolgok csak tehetetlen emberek. Úgyhogy nekilátunk a munkának. Remélem az összes érdekelt egy irányban húz. Hajrá Honvéd! Hajrá Kispest!”

A csapat a tervek szerint több új játékost szerződtet a következő napokban. A fejleményekről a sajtó részletes tájékoztatást kap.

Július 7, 2006