A The Hemingway Group (THG) 1988-ban lépett be a közép-kelet európai térségbe és az Orient Rt. 1989-es megszerzésével több mint 120 étteremmel gazdagodott a portfoliója. 1990-ben a csoport privatizált egy állami kiskereskedelmi láncot, és a 80 édességet, bonbont, likőrt és szuvenírt áruló üzletekből létrejött a Bonbon Hemingway Rt. Ugyanebben az évben a Hemingway Holding AG megjelent a Bécsi Tőzsdén, majd a Bonbon Hemingway jegyzékbevétele következett az újonnan alakult Budapesti Tőzsdén 1991-ben. A THG további különböző cégeket szerzett meg, többek között egy kereskedelmi- és ingatlanvállalatot, mindezt az 1991-es év során.

1992-ben a THG egy fiókvállalatán, a Central Europaen Franchise Group Ltd-en (CEFG) keresztül megszerezte a Pizza Hut és a Kentucky Fried Chicken üzemeltetésének kizárólagos licenszét Magyarországon. Annak ellenére, hogy Magyarország kis piacnak számít, a CEFG már több mint 20 egységet hozott létre a térségben.

A THG 2004-ben a Hemingway Holding részvényeinek nagy részét megvette a kisebbségi részvénytulajdonosoktól, és most már a kibocsájtott részvényeknek több mint 99%-a van a birtokában. Az Orient Rt. jelenlegi profilja az étteremfejlesztés és -bérbeadás, és a THG továbbra is aktív befektető az Európai Unióban.