A THG egy olyan nagyvállalkozói cég, amely vállalkozásokat finanszíroz és működtet is egyben. Nem fektetünk be könnyelműen, hanem elsőként alaposan megvizsgáljuk az adott piacot és az adott iparág helyzetetét, mielőtt bármilyen vállalkozásba belekezdenénk. Ez az alapos helyzetelemzés, valamint a személyes részvétel és elkötelezettség a THG befektetési filozófiájának alapelvei.

Ezen szilárd alapelvekkel összhangban, a THG fenntartja befektetései működtetésének ellenőrzését, tekintet nélkül bármilyen földrajzi távolságra vagy iparágra. Ez a szemlélet garantálja, hogy befektetéseink és a menedzsment a hosszú távú befektetői értékek megteremtésére koncentráljon. Minden befektetésünket egy arra hivatott testület és annak felügyelő bizottsága ellenőrzi, amelyben a THG-t képviselő tagok is jelen vannak. Minden egyes befektetés irányítása független a többitől, és valamennyi cég pénzforgalma is független az összes többi cégtől.

Türelmes vállalkozók vagyunk, és már több sikeres üzletet építettünk fel egészen az alapoktól kezdve a kockázatos feltörekvő piacokon. A befektetéseink iránti elkötelezettségünk, mind a ráfordított idő, mind pedig a befektetett pénz terén korlátlan. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy vállakozás sikeressé válásához idő kell, és mikor szükséges volt, tizenöt évet is képesek voltunk várni, míg egy befektetés megérett az értékesítésre. Legfontosabb törekvésünk viszont a maximális befektetői haszon elérése a lehető legrövidebb idő alatt.